100 kilometer voor CARE

100 kilometer voor CARE

2.291

euro in totaal opgehaald

€ 2.000 doelbedrag

114% bereikt

Afgesloten
Je kunt niet meer doneren

3 juni aanstaande zou de Ringvaart Regatta hebben plaatsgevonden, een roeiwedstrijd van 100 kilometer die wij (negen dames) van plan waren te starten. Wij wilden deze tocht afleggen om geld in te zamelen voor CARE. Door het Coronavirus is helaas dit evenement afgelast, maar wij wilden het daar niet bij laten. Daarom hebben wij besloten om deze route tóch af te leggen, maar dan rennend en in estafette-stijl op 17 juni.


Waarom we dit doen? Niet iedereen heeft het geluk gehad om geboren te worden in een land zo fijn als Nederland. Ondanks alle narigheid nu hebben wij het vergeleken met anderen namelijk nog best prima- zo leven we niet in oorlog, hebben we een dak boven ons hoofd en zijn er genoeg faciliteiten voor de benodigde hygiëne in deze rare tijd (wij hebben water en zeep om ons te beschermen tegen het Coronavirus). CARE ondersteunt mensen op de moeilijkste plekken ter wereld bij het opbouwen van een beter bestaan. De organisatie staat al sinds 1945 klaar voor de meest kwetsbaren. Zo hebben nu mensen in vluchtelingenkampen uw hulp keihard nodig. Een dak boven je hoofd of een plek om je handen te wassen met zeep zijn daar niet voor handen. Met onze 100 kilometer hardlooptocht willen we ons voor deze mensen inzetten! Wilt u ook uw steentje bijdragen; elke donatie helpt! Hieronder een aantal donatie voorbeelden:

- 6 euro: twee gezinnen voorzien van water om handen te wassen voor 1 maand
- 12,50 euro: een hygiënepakket met schoon water, handzeep, wasmiddel en hygiëneproducten voor dames voor een huishouden van 6 personen, voor 1 maand
- 35 euro: 2 containers met ieder 20 liter aan schoon water; 4,5 kg handzeep; 3,6 kg wasmiddel en hygiëneproducten voor dames, voor een huishouden van 6 personen, voor 3 maanden.
- 50 euro: een handwasstation met zeep, geïnstalleerd op belangrijke locaties zoals openbare toiletten, scholen, markten.
- 75 euro: 20 liter schoon water per persoon dagelijks voor 150 mensen

Vluchtelingen hebben uw hulp hard nodig! Helpen is simpel, doet u mee? Alvast ontzettend bedankt!

Sonne, Jolien, Femke, Myrthe, Maaike, Fleur, Ragna, Suzanne en Marike