Jolien Olsder

100kilometer voor CARE

Op 3 juni zullen wij (negen dames) de Ringvaart Regatta roeien om geld in te zamelen voor CARE. De Ringvaart is een roeiwedstrijd van 100 kilometer en staat bekend als de langste onafgebroken roeimarathon ter wereld!

Waarom we dit doen? Niet iedereen heeft het geluk gehad om geboren te worden in een land zo fijn als Nederland. CARE ondersteunt mensen op de moeilijkste plekken ter wereld bij het opbouwen van een beter bestaan. Denk daarbij aan landen als Syrië, Somalië en Jemen. In het bijzonder wordt aandacht besteed aan het verbeteren van de kansen en de ontplooiing van vrouwen en meisjes. Door het geven van toegang tot ondernemingstrainingen en kapitaal worden vrouwen in arme gemeenschappen geholpen om een bedrijf te starten en uit te breiden. Als vrouwenploeg voelen we ons sterk verbonden bij deze doelstelling.

Om geld in te zamelen voor deze projecten, gaan wij de uitdaging aan en hierbij is jullie hulp onmisbaar!

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

CARE bestrijdt armoede door ongelijkheid tegen te gaan. We ondersteunen mensen op de moeilijkste plekken ter wereld bij het opbouwen van een beter bestaan. CARE Nederland is onderdeel van CARE International, een internationale hulporganisatie die actief is in meer dan 100 landen. Voortgekomen uit Amerikaanse voedselhulp aan Europa na de Tweede Wereldoorlog, zetten we ons al meer dan 75 jaar in voor hen die dat het hardst nodig hebben.