Angela Gerrets

Namens PLOUM LODDER PRINCEN: Samen rennen we voor CARE!

( Lid van team: CARE runners )

Het is bijna zover. Ik ren de CPC loop samen met collega's van Ploum Lodder Princen voor CARE.

 

CARE staat voor:

Wij zijn CARE. Wij strijden voor menselijke waardigheid en minder armoede. Wij zijn ervan overtuigd dat elk mens innerlijke kracht heeft. Een kracht om te herstellen na natuurrampen en conflicten, om bij tegenslagen kansen te zien. Om een keer vaker op te staan dan te vallen.

We pakken de complexe oorzaken van armoede aan. En we gaan door waar anderen ophouden. Juist bij de allerarmsten. Op de allermoeilijkste plekken. Voor hen die het hardst geraakt worden bij natuurrampen en conflicten. Met slimme en werkende oplossingen die uitgaan van de kracht van mensen.

10/03/2017
20:02

Angela

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

CARE bestrijdt armoede door ongelijkheid tegen te gaan. We ondersteunen mensen op de moeilijkste plekken ter wereld bij het opbouwen van een beter bestaan. CARE Nederland is onderdeel van CARE International, een internationale hulporganisatie die actief is in meer dan 100 landen. Voortgekomen uit Amerikaanse voedselhulp aan Europa na de Tweede Wereldoorlog, zetten we ons al meer dan 75 jaar in voor hen die dat het hardst nodig hebben.